torstai 28. heinäkuuta 2011

Pikku potilas...ja uuden kodin tunnelmia!




Viikko ollaan asuttu nyt uudessa kodissa ja tuntuu hyvalta...
Viela on autotallissa avaamattomia muuttolaatikoita,taulut on viela ripustamatta seinille ja koriste-esineet hakee paikkojansa,mutta muuten alkaa jo tuntua kodilta!

Olen viela ollut taman viikon toissa ja viimeinen hoitopaiva naiden hoitolasten kanssa viela sunnuntaina ja sitten jaan kuukauden lomalle.
Aion sitten paneutua uusin voimin ja uudella innolla taman talon sisustamiseen.

Nyt on iltaisin olleet voimat aika vahissa ja sanky on tuntunut maailman parhaimmalta paikalta.Siina on vaan joutunut pyorimaan toisinaan kauankin,silla kuumuus yolla hairitsee unta.Valilla on kylma suihku tai kostea lakana auttanut unenpaasyyn...

Toissa yona poika hairitsi yolla ja valitti,etta hanella on "napa" kipea.Ajattelin,etta hanelle tulee oksennustauti,jossa siskonsa oli edellisena paivana ja toin astiankin lahelle sankya.
Aamulla han kuitenkin lahti reippaasti paivakotiin,eika ollut siellakaan valittanut mahakipuaan.

Kotona kysyin vointiaan ja nostin paidan helmaa.Olin pyortya,silla navan seutu oli ihan turvoksissa,punainen ja vismainen.
Hanet passitettiin laakarista heti sairaalaan ja on nyt siella isansa seuranaan jo toista yota.
Toivotaan,etta antibiootti puree ja han paasisi viikonlopuksi kotiin.Jos ei,niin mina menen hanen seurakseen sinne,niin mieheni paasee valilla jo kotiin.

Emme tieda,mista tuollainen tulehdus hanelle tuli,mutta se voi olla jonkun hyonteisen pisto tai jonkun myrkyllisen kasvin aiheuttama reaktio???

Illalla olimme hanen luonaan kaymassa ja han vaikutti niin energiselta ja terveelta,etta laakarikin kaynnillaan kysyi,kuka se teista taalla sairas onkaan?
Hanella on kuulemma kivaa siella.Mika ettei,kun isa on leikkiseurana,leikkitadit leikittaa leikkihuoneessa,isa oli ostanut sairaalan yhteydessa olevasta ostoskeskuksesta leluja,kirjoja,ilmapalloja ja paivakodin hoitaja oli vierailullaan tuonut lasten piirtamat tervehdykset ja muistipelin....

Tosin kotiinlahtiessamme hankin olisi halunnut mukaan ja samaten meille koti tuntuu niin tyhjalta ilman meidan ihanaa,pienta "hupilaistamme"....

Toivottavasti saamme huomenna kaikki olla jo yhdessa kotona!!!

4 kommenttia:

  1. Voi pientä,paranemisiin!
    Kiva kuulla,että olo uudessa kodissa tuntuu mukavalta.Tuo kuumuus yöllä on niin tuttua....

    VastaaPoista
  2. Paranemista pojallesi ja onnea uuteen kotiin.Ja mukavia lomapäiviä- kuumuudesta huolimatta!

    Sussu

    VastaaPoista
  3. Toivon Natanille kaikkea hyvää ja koko perheelle.Toivottavasti hän on jokotona.Täälla jo odotellaan kovin teidän tuloaa.T:Leena

    VastaaPoista
  4. Kiitos teille!
    Lupasivat Natanin sairaalasta sapatiksi kotiin,mutta tana iltana piti vieda viela takaisin,silla haluavat huomenna jatkaa viela tutkimuksia.
    Poika kylla vaikuttaa jo taysin terveelta,kylla se sellaista menoa jo oli viikonlopun aikana!!!

    VastaaPoista